Cum puteti ajuta

Ultima actualizare: 04 martie 2014 19:53 GMT+2

Va rugam sa considerati reale doar informatiile de pe acest site. Exista posibilitatea ca alte site-uri sa preia povestea noastra dar sa ataseze alte conturi. Avem sprijinul unor ONG-uri pe care le vom afisa in meniul <<Avem sprijinul lor…>> – singurele metode de donatie sunt prezentate in aceasta pagina.

IMG_0647

Suma de 304.200 lire reprezinta o estimare pentru 40 de zile de spitalizare insa in scrisoarea primita de la spital (care se poate regasi pe site), este specificat ca trebuie sa stam 4 luni in Londra pentru perioada de observatie post-transplant, in care Daniel va fi in tratament ambulatoriu pe cheltuiala proprie (neinclusa in suma de 304.200 lire). Astfel ca, rugam companiile care doreau sa ne ajute prin contract de sponsorizare sa o faca in continuare deoarece vom avea nevoie de sprijinul lor ulterior pentru tratamentul post-transplant la Londra. Le multumim de asemenea tuturor companiilor care ne-au sustinut si ne sustin! Ati dat dovada de multa responsabilitate sociala, empatie si solidaritate prin efortul pe care l-ati facut pentru Daniel!

Suma necesara transplantului de timus ne-a fost comunicata prin document oficial astazi, 03 iunie 2013, de catre Spitalul din Londra, Great Ormond Street Hospital si aceasta este 304.200 lire sterline.

Documentul il puteti regasi in meniul site-ului <<Recomandare transplant>>.

.

110 comments on “Cum puteti ajuta

 1. Olguta Gologan

  In cazul formularului 230, daca vrem sa-l depunem prin posta, ce completam la sectiunea III (destinatie)? Formularul atasat apare gol…

  • Anonim

   Buna ziua,

   Indiferent de metoda prin care doriti sa trimiteti trebuie completat doar paragraful 1 cu datele dumneavoastra sau cine este contribuabilul.
   Datele Asociatiei sunt deja completat mai jos. NU se completeaza alta rubrica, deci nici sectiunea III.
   Mai trebuie sa semnati jos in stanga in rubrica: semnatura contribuabil si atat.

   La posta sa trimiteti cu confirmare de primire.

   Multumim mult.

   • Andreea

    Formularul atasat NU este completat cu datele asociatiei. Trebuie postat altul.

    • in prezent formularul de pe site e cel corect, cu datele asociatiei deja completate

   • Olguta gologan

    O sa îl completam așa cum doriți, dar cand am deschis formularul, apare gol. Poate așa se vede la preview si apare textul la imprimare? Dar dacă formularul este cu adevărat gol, va fi anulat si banii nu vor ajunge la Dvs. Vom face o încercare si dacă sunt probleme, revin cu un mesaj. Multumesc!

   • Stela

    Sectiunea III (punctul 2) este deja completata in formularul de pe site.

    Multumim

  • indiferent cum se expediaza catre Administratia Financiara, decat partea 1 si semnatura sunt necesare.
   data postei sa nu fie mai tarziu de 25 mai 2013

 2. carmen

  Am printat formularul 230, dar am observat ca vor denumirea unei entitati non-profit cu cod fiscal… Cum putem proceda?

  • Anonim

   Varianta de pe site a formularului are deja completat rubrica cu toate datele asociatiei non-profit care ne-a deschis cont separat pt el.
   Trebuie completet de dvs numai primul paragraf „date de identificare a contribuabilului” si sa semnati jos in stanga in chenarul „semnatura contribuabil”.

   Multumim mult

 3. Anonim

  Conturile IBAN trecute au cu 4 cifre in plus. Sigur e corect blocul de 4 ori „0” dupa RZBR?

  • admin

   Pentru Romania, codul IBAN are lungimea de 24 de caractere, din care codul BBAN are o lungime de 20 de caractere.

   [RO][VV][BBBB][CCCCCCCCCCCCCCCC]

   [RO] – Codul de tara, format din 2 caractere alfabetice majuscule.
   [VV] – Cod de control, format din 2 caractere numerice.
   [BBBB] – Cod institutie bancara, format din 4 caractere alfabetice majuscule; reprezentand primele 4 caractere ale codului BIC al institutiei.
   [CCCCCCCCCCCCCCCC] – Cod unic, format din 16 caractere alfanumerice majuscule; care combina si dentifica unic unitatea teritoriala a institutiei bancare si contul clientului deschis la respectiva unitate teritoriala.

  • Raluca

   contul este corect cu 5 zero-uri si-n total 16 caractere.Eu am donat (din strainatate) dar cosul SWIFT se numeste BIC in unele tari drept pt care se pot intampina dificultati in completarea nr corect de cont.Mai incercati ca eu am reusit.

 4. catalin

  Buna ziua,

  Am sunat la numarul „0900900348” si numarul format nu este alocat. Ma puteti ajuta?

  Multumesc,
  Sanatate!

  • Anonim

   Numarul functioneaza. Din ce retea suni?

   • Radu

    Am incercat din COSMOTE si spune ca nr. nu este in serviciu…. 🙁 poate aveti un nr, ceva sa trimit SMS????

 5. Anonim

  Aveti si un numar de Vodafone / Orange / Cosmote – pentru umii poate fi mai sigur si mai la indemana.
  Succes si sa va ajute Dumnezeu!

 6. Anonim

  Va rog sa ne lasati o adresa de mail unde va putem transmite formularul completat, si daca se poate sa infiintati un numar de tel pe Vodafone / Orange / Cosmote , ar fi mult mai usor.
  Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine!

 7. Anonim

  Donatiile prin sistem PAYPAL nu se pot face si in lei?

  • admin

   Donatia prin PAYPAL se poate realiza din orice moneda; se realizeaza automat conversia la EUR.

   Multumim!

  • Monica T.

   Am folosit plata prin Paypal cu credit card fara nici o problema. Conversia din orice moneda se face automat in Euro. Foarte rapid si usor in special pentru cei din strainatate, fara fees sau alte taxe de transfer. Multa sanatate lui Daniel.

 8. pentru a facilita platile se pot sterge spatiile din iban-uri pentru a da copy & paste pur si simplu pentru generarea op-ului…

  de asemenea se poate pune un procesator de plati cu cardul (ex: https://www.moneybookers.com sau poate unele romanesti) care sa nu necesite autentificarea in cont sau crearea unui cont cum face paypal-ul pentru a reduce timpul necesar efectuarii unei plati…

 9. Anonim

  Formularul 230 de pe site e corect cel cu Asociatia Melente –Pivas & Fii cont RO95 RZBR 0000 0600 1558 5807 cod de indentificare fiscala 29603808, banii vor ajunge prin intermediul acestei asociatii la baietel? Calculam suma 2% si o completam in casuta de suma(sunt destul de sceptica in privinta Administratiei Financiare ca va completa toata suma de 2%-eu personal am avut multe probleme cu institutiile statului)si atasez si fisa fiscala? Ma gandesc ca daca primesc de la mai multe persoane si au mai multe cazuri de genul lui Daniel Pirvu de unde pot stii catre cine sa redistribuie, stiti cumva daca putem mentiona undeva pe formular pentru cine donam astfel inca banutzii sa ajunga la acest copil? Astept raspunsul dvs ca sa stiu cum procedez si ii doresc multa sanatate baietelului mai ales ca eu am o fetita cu un an mai mare decat fiul dvs si nu imi pot imagina prin ce treceti. Multa sanatate!

  • Stela

   Asociatia a deschis contul (cel completat in formularul 230) special pt noi, adica toti banutii de acolo sunt pentru Daniel. Pana acum nu a mai completat nimeni suma calculata…nu stiu daca e necesar. Nici fisa fiscala nu este necesara din cate stiu. Multumim!

   • Anonim

    Nu este necesara completarea sumei, va fi calculata de cei de la Administratia Financiara. Nu este nevoie nici de fisa fiscala. E necesar ca formularele depuse la Administratie sa fie in original (nu scanate!). Acestea sunt informatii sigure, ma ocup de cativa ani de aceasta campanie, pt un ONG. Important este de stiut ca banii nu intra imediat in cont, data limita este 25 mai pt depunere, banii incept sa fie virati in octombrie- noiembrie, uneori intra si la inceputul anului urmator.

 10. Anonim

  Buna Stela, nu știu dacă știți ca se pot obține banii de tratament de la stat prin completarea unui formular, al cărui nr îmi scapă acum. Puteți obține acești bani dacă medicii va dau in scris ca un astfel de tratament nu se poate efectua in România. Te rog sa-mi răspunzi tot aici , ca sa știu dacă ai nevoie de mai multe informatii. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine de aceasta încercare!

  • Stela (mama lui Daniel)

   Multumim! Este vorba de formularul E112 care din pacate nu acopera niciun fel de transplant (tesuturi/organe) asa ca am fost directionati catre Ministerul Sanatatii cu ordinul 50 dar acolo nu sunt fonduri, s-au depus 48 de dosare si s-au aprobat doar 9 (avem totusi dosar depus si asteptam….speram)

 11. Diana Barloiu

  Buna,

  Cum va pot trimite formularul 230 completat? Pot sa il scanez si sa vi-l trimit sau trebuie trimis originalul?

  Mersi.

 12. Anonim

  Buna,
  Formularul 230 se poate trimite pe mail? Nu aveti nevoie de el in original?

  • caragiale

   Cel mai sigur e sa cautati dvs,. adresa Adm. Financiare de care apatineti si sa trimiteti formularul prin posta, cu confirmare de primire

 13. Anonim

  Ce suma ati reusit sa strangeti? Pe 8 mai stiu ca aveati postat pe site ca suma adunata 3000 lire.

 14. Claudia buneci

  Daca va dau cnp-ul, nu puteti completa dvs formularul de 2%?

 15. Alina Mosescu

  Astazi voi trimite formularul 230. Multa sanatate!

 16. andrei

  Buna ziua, spuneti ca iban-ul in lei s-a schimbat, cel afisat e corect? Adica: RO42RZBR0000060012754458

  multumesc,

  • Silviu (tatal lui Daniel)

   Buna ziua,

   Ambele conturi sunt corecte si cel care era afisat zilele trecute si cel nou; singura diferenta este ca cel afisat acum: RO42RZBR0000060012754458 nu este comisionat la incasare in cont.

   Multumim,
   Silviu Pirvu

 17. ileana

  pot sa va trimit formularul completat si scanat? dati-mi va rog o adresa de email. multumesc,

 18. V. B.

  Am contribuit si eu.
  Va tin pumnii si sper din tot sufletul sa aveti mult noroc si sa ajungeti sa faceti operatia si sa reuseasca.
  Dumnezeu sa va ajute!

 19. Ana

  Am donat si eu pt micut! Sa va ajute dumnezeu si sa va dea putere sa treceti prin aceasta incercare!! O sa ma rog pt Daniel!

 20. doina

  am donat si eu mai inainte.Dumnezeu sa va ajute sa strangeti banii necesari si sa-i dea sanatate la Daniel.

 21. raluca laudoniu

  Buna dimineata, suntem un grup de mamici, care ne organizam pt a strange cat mai multi bani pt Danut pana joia viitoare, printr.- o licitatie. Ne ajuta sa stim cat ati reusit sa strangeti pana acum, ar fi util pt toata lumea care vrea sa ajute.
  Multa sanatate

 22. Brugner

  Nr de Romtelecom nu merge. E temporar sau definitiva eroarea? Plata prin sms nu exista?

  • Bianca

   Nici mie nu mi a mers prin telefon
   Imi spune ca nr nu e corect

   • Silviu Pirvu(tatal lui Daniel)

    Buna ziua,

    Numarul de teledon este valabil doar din reteaua Romtelecom. Un numar de donatie prin SMS vom avea disponibil cand va incepe campania de mediatizare la TV, posibil intr-o saptamana. Vom anunta pe site.

    Multumim!

    • Anca

     Prin intermediul campaniei initiate de Fundatia Mereu Aproape: (perioada 21 iunie 2013 – 28 iunie 2013)

     2 euro /SMS trimis la 848 in retelele VODAFONE, ORANGE SI COSMOTE.

  • Ingrid

   Si eu incerc sa sun pe nr dat, imi spune ca este incorect.

  • Anca

   Nu se poate din reteaua Cosmote.Nr e valabil numai din reteaua Romtelecom.Din reteaua Cosmote puteti da SMS la nr 848 (2 euro /sms). Multumim!

   De asemenea, puteti dona (Daniel va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formand :
   0 900 900 301- 10 euro/apel
   0 900 900 303 – 3 euro/apel
   0 900 900 305 – 5 euro/apel
   *Nu se percepe TVA.

 23. Anonim

  Am donat prin paypal , pt mine e mai usor , pt ca nu trebuie sa merg la banci etc !

 24. Stefania

  M-ar ajuta sa stiu ce suma donez prin SMS la 848. Nici dupa ce trimiti SMS nu esti informat.

 25. rozalia

  Chiar acum am dat apel pe romtelecom pt a dona 10 eur la Fundatia Mereu Aproape.Multa sanatate lui Daniel.

 26. Lia

  am sunat la 848 si imi da mesaj ca nr. este incorect;
  se pot dona 2 euro si pe alt nr.?
  faceti ceva cu acest nr., este pacat, timpul trece
  MULTA SANATATE MICUTULUI SI SA VA INTAREASCA DUMNEZEU!

  • evelina

   trebuie trimis sms la nr respectiv..nu sa suni…doar asa merge

 27. Andreea

  Am trimis sms si functioneaza. Multa sanatate ingerasului!

  • Lia

   dupa ce am primit mesajul tau am sunat din nou la 848 din Vodafone si tot imi spune ca numarul este incorect;
   tu ai trimis sms la 848, nu? ciudat!

   • Anca

    Nr 848 functioneaza . Va rugam sa maiincercati!

 28. Mihaela .C

  trimis SMS Cosmote functioneaza am primit si confirmare sanatate multa si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti

 29. Gottlieb robert

  Am contribuit si eu cu o picatura din oceanul de care aveti nevoie. Doamne Ajuta. Am si eu un baietel de 7 luni si nu vreau sa imi inchipuii ce este in sufletele voastre .

 30. Andreea

  O sa fie bine, scumpetea, cu siguranţă! Doamne ajută!

 31. Cristina

  Buna, vom dona si noi o suma mica prin paypal dar pt ca stam in Londra la aproximativ 30-45min cu autobuzul de Great Ormond Street m am gandit ca va putem ajuta poate nu aveti unde sa stati cand veniti si va putem oferi noi o camera.dati mi o adr de mail sau un nr unde va putem contacta daca va putem ajuta. Multa sanatate celui mic!

 32. Lia

  am donat un nimic la 848; faceam greseala sa sun ca toanta, desi scrie clar ca trebuie sa trimit sms; multumesc Evelinei ca m-a luminat; SANATATE MULTA SI NOROC!

 33. Fam. Dobre

  Am transferat si noi o suma in EUR, in contul personal. Doamne ajuta sa va fie bine!

 34. bogdan

  se poate dona si prin sms?

  • Silviu (tatal lui Daniel)

   Buna ziua,

   Prin SMS se poate dona numai cand suntem in vreo campanie media sau a unei asociatii non-profit; noi nu putem sa accesam un astfel de serviciu la operatorii de telefonie.
   S-a putut dona in saptamana 22 – 28 iunie 2013 cand cazul copilasului nostru a fost mediatizat la TV de Antena 1.

   Va multumim!

 35. Corina

  Suntem alaturi de ingeras. Dumnezeu sa va ajute !

 36. Diana

  Am trimis SMS la 848 de 2 ori. As fi vrut sa trimit prin PyPal, dar cand apas butonul ma duce pe pagina principala a PayPal si dupa ce ma logez nu-mi apar decat datele contului meu, fara adresa dvs de mail. Va rog, verificati!
  Multa sanatate si putere lui Daniel si ma rog sa se stranga suficienti bani!

  • am incercat si eu sa donez prin paypal dar nu reusesc. va rog postati o adresa de email

   • Silviu (tatal lui Daniel)

    Buna ziua,

    Aveti dreptate, link-ul ducea catre pagina principala PAYPAL – s-a corectat.

    Va multumim!

 37. andreea

  Multa sanatate, puiutului, chiar azi am donat in contul de Raiffaisen impreuna cu colegii cu increderea ca se vor aduna cat mai repede si mai multi banuti pt Daniel

 38. Alina

  Am incercat prin paypal, dar ma trimite la pagina principala, nu la pagina de donatie. Puteti posta adresa de email?

  • Silviu (tatal lui Daniel)

   Buna ziua,

   Aveti dreptate, link-ul ducea catre pagina principala PAYPAL – s-a corectat.

   Va multumim!

   • Alina

    Da, acum linkul este corect si am putut dona. Bafta multa in continuare!

 39. Am donat si eu 5Eur prin paypal. Nu e mult, dar nah. Sa speram ca se face bine piticotu`.

 40. tina

  Am donat si eu. Pentru cei care urmarim povestea cu interes, va rugam sa mai dati vesti despre pitic si despre evolutia donatiilor.

 41. Iulia

  Buna,

  Am donat si eu .. de asemenea am vorbit cu cei de pe site-ul http://ortodoxiatinerilor.ro/ si v-au pus un banner acolo cu link catre acest site..

  Sper sa se faca bine copilasul vostru.. este foarte dragalas… 🙂

 42. bara mihaela

  Dumnezeu sa va intareasca si sa il ajute pe Daniel sa treaca cu bine peste incercarea vietii. Va pomenim in rugaciunile noastre cu sufletul suntem alaturi.

 43. lili

  Cred ca pe 29-30 nu e prea tarziu atunci vin in tara.Dumnezeu sa va intareasca sa puteti duce aceasta cumplita lupta cu bine pana la sfarsit.

 44. Andreea

  Am donat si eu 20 de euro prin Paypal. Lui Daniel ii urez sanatate multa, noroc si ani cat mai multi si mai buni!

 45. Andreea

  S-a adunat suma?

 46. Alexandra

  Buna, am incercat sa sun la numarul de telefon afisat mai sus care este taxat cu 8 EUR insa imi apare mesajul unknown network. Mai trebuie sa scriu alte cifre in afara de prefixul 021?

  Multumesc si multa sanatate

  • Stela (mama lui Daniel)

   buna ziua- se poate doar din reteaua romtelecom- multumim!

  • Oana Hortopan

   Numărul funcționează numai in rețeaua Romtelecom !!!!multumim!!!

 47. Amalia Ipatiov

  Cum se mai simte ingerasul? Sper sa va ajute Dumnezeu sa strangeti banutii necesari. E nedrept ce se intampla cu Daniel, dar sunt sigura ca va fi bine. Trebuie!!! Am contribuit si noi cu o suma infima pe langa cat aveti nevoie, datorita postarilor de pe Facebook. Nu s-ar putea face o campanie ceva sau vreo scriosare deschisa catre cei din top 300 Capital ai Romaniei? Ma gandesc ca daca ar contribui macar cu 1% din veniturile lor lunare tot s-ar aduna ceva.

 48. Anonim

  Am mai donat si luna asta.. incercam sa donam la fiecare salariu pana se face copilasul bine :).. va tinem pumnii si suntem alaturi de voi.. Curaj si aveti incredere in Dumnezeu .. sigur se va face bine Daniel :)..

 49. Iancu Adriaana

  Am donat si eu azi 100 lei.
  Sanatate multe piticului!

 50. Ioana Nicolau

  Cred ca ar ajuta sa aveti si o pagina in Engleza pe care sa o putem distribui. Cred ca sunt multi romani care locuiesc in strainanate si au prieteni care pot dona. O suma modica in Euro/Lire cantareste mai mult decat o suma modica in Ron….
  Sanatate si succes! Voi urmari indeaproape

  • Oana

   Este pagina in engleza,pe site puteti sa sa alegeți limba engleză!!

 51. anda

  Am donat şi eu dar prin fundaţia „mereu aproape”.sper ca au ajuns TOŢI banii la voi.Sănătate şi o să ma rog pentru voi!

 52. Rodrigo Luli.

  Ai nevoie de un împrumut? Ați fost în căutarea cazul în care pentru a obține un împrumut? Ai fost încercarea de a obține orice fel de împrumut? apoi se aplică acum la? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com), dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Creditul este oferit aici, la o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Contactati-ne acum daca sunteti interesati.

 53. CHARITY FINANCIAL SERVICES

  Salut, Ai nevoie de un personal sau de afaceri de împrumut acasă? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Vrei sa cumperi o masina? Vrei să refinanțeze? Ai nevoie de un credit ipotecar? Ai nevoie de un imens capital pentru a porni propunerea dvs. de afaceri sau de extindere? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire, și poverile financiare persistă? E-mail-ne prin: charityfinancialservices@hotmail.com Daca grave și doresc să ia un împrumut de la compania noastră, completați formularul de cerere de împrumut de mai jos, astfel încât să putem începe de procesare de împrumut dumneavoastră.
   
  CREDIT FORMULAR:
   
  nume:
  Ocupația:
  GEN:
  țară:
  De stat și oraș:
  ADRESA:
  Număr de telefon:
  Venitul lunar:
  Suma de împrumut Necesare:
  Durata imprumut:

  Aplicati acum daca sunteti interesati

  Cu respect,
  Mr.Paul Noel

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *